Φωτια Αλεποχωρι - Mainetai H Fwtia Ston Sxino Perase Sto Nomo Attikhs Tragikh H Katastash Kai Sto Alepoxwri Binteo Argonafplia Gr : Υπενθυμίζεται ότι με το πρώτο φως της μέρας, στον σχίνο επιστρατεύθηκαν και τα εναέρια μέσα για να.

Φωτια Αλεποχωρι - Mainetai H Fwtia Ston Sxino Perase Sto Nomo Attikhs Tragikh H Katastash Kai Sto Alepoxwri Binteo Argonafplia Gr : Υπενθυμίζεται ότι με το πρώτο φως της μέρας, στον σχίνο επιστρατεύθηκαν και τα εναέρια μέσα για να.. Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα γεράνεια όρη, ενώ το πύρινο μέτωπο στο αλεποχώρι αναζωπυρώθηκε. Δείτε ζωντανή εικόνα από το αλεποχώρι: Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα φωτια αλεποχωρι ειδήσεις lifestyle Ρίψεις από εναέρια μέσα με το πρώτο φως. Ανάμεσα στις συγκλονιστικές εικόνες που απαθανάτισαν κάτοικοι της περιοχής και το παρακάτω σύντομο βίντεο, που δείχνει την μεγάλη φωτιά να κινείται απειλητικά προς το αλεποχώρι.

Η φωτιά έχει περάσει μέσα από τις αυλές σπιτιών στο αλεποχώρι. Η φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο κορινθίας. Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα γεράνεια όρη, ενώ το πύρινο μέτωπο στο αλεποχώρι αναζωπυρώθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή για εκκένωση και του αλεποχωρίου. Ρίψεις από εναέρια μέσα με το πρώτο φως.

Fwtia Sto Sxino Loytrakioy Ekkenw8hkan Xwria Kai Monasthria Pros Alepoxwri Kineitai To Metwpo Cnn Gr
Fwtia Sto Sxino Loytrakioy Ekkenw8hkan Xwria Kai Monasthria Pros Alepoxwri Kineitai To Metwpo Cnn Gr from cdn.cnngreece.gr
Συγκλονιστικό είναι το βίντεο από κάμερα drone που αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής της μεγάλης πυρκαγιάς που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο. 7 πεζοπόρα τμήματα αλλά και δυνάμεις από. Η αστυνομία καλούσε τους κατοίκους του χωριού μέσω των μεγαφώνων των περιπολικών να κατευθυνθούν προς τα μέγαρα. Ρίψεις από εναέρια μέσα με το πρώτο φως. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα φωτια αλεποχωρι ειδήσεις lifestyle Επιχειρούν ακόμα 278 πυροσβέστες με 89 οχήματα, 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 16 αεροσκάφη, 4 ελικόπτερα, πολλές. Να σημειωθεί ότι για την φωτιά δεν στάλθηκε χθες στους κατοίκους της κορινθίας μήνυμα από τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 για να μην προκληθεί πανικός αφού η. Νέες εστίες φωτιάς και αναζωπυρώσεις στην κορινθία.

Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα πυροσβεστικά αεροπλάνα.

Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα πυροσβεστικά αεροπλάνα. Κρανίου τόπος η κορινθία από την πύρινη λαίλαπα που έχει κάψει περιουσίες, σπίτια και πάνω από 20.000 στρέμματα παρθένου δάσους. Ρίψεις από εναέρια μέσα με το πρώτο φως. Η φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο κορινθίας. Στο μέτωπο της φωτιάς έσπευσαν 166 πυροσβέστες με 54 οχήματα, με 7 ομάδες πεζοπόρων. Νέες εστίες φωτιάς και αναζωπυρώσεις στην κορινθία. Κλείνουν οι δρόμοι γύρω από το αλεποχώρι. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα φωτια αλεποχωρι ειδήσεις lifestyle Υπενθυμίζεται ότι με το πρώτο φως της μέρας, στον σχίνο επιστρατεύθηκαν και τα εναέρια μέσα για να. Μάχη με τις φλόγες και αγώνα δρόμου κάνουν οι πυροσβέστες στα γεράνεια, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες το βράδυ στον σχίνο λουτρακίου και έχει φτάσει στο αλεποχώρι. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιεί η ελασ στην ευρύτερη περιοχή του αλεποχωρίου, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη. Οι άνεμοι δυσκόλεψαν την προσπάθεια των πυροσβεστών να περιορίσουν τα μέτωπα. Η φωτιά δεν καίει, καλπάζει, και απλώνεται σε ένα αρραγές μέτωπο 25 χιλιομέτρων στο δυτικό άκρο της αττικής, ανεβαίνοντας και κατεβαίνοντας πλαγιές, σαρώνοντας ισιώματα, φωτιζόμενη από τους φάρους των πυροσβεστικών.

Ρίψεις από εναέρια μέσα με το πρώτο φως. Κρανίου τόπος η κορινθία από την πύρινη λαίλαπα που έχει κάψει περιουσίες, σπίτια και πάνω από 20.000 στρέμματα παρθένου δάσους. Στον οικισμό παρασκευά, ο οποίος βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από το αλεποχώρι, η φωτιά πέρασε μέσα από τις αυλές των σπιτιών.σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ακόμη. Στον οικισμό παρασκευά, ο οποίος βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από το αλεποχώρι, η φωτιά πέρασε μέσα από τις αυλές των σπιτιών. 7 πεζοπόρα τμήματα αλλά και δυνάμεις από.

Mera25 S Tweet Fwtia Sxino Alepoxwri Trendsmap
Mera25 S Tweet Fwtia Sxino Alepoxwri Trendsmap from pbs.twimg.com
Εντολή εκκένωσης του αλεποχωρίου δόθηκε λίγο μετά τις 16:00 την πέμπτη, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην κορινθία και έχει επεκταθεί στις γύρω περιοχές. Νέα αναζωπύρωση σε αλεποχώρι και μαυρολίμνη. Η φωτιά που ξέσπασε στην τοποθεσία σχίνος κορινθίας χθες το βράδυ στις 9:45 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κι αυτή την ώρα καίει στον ορεινό όγκο των γερανείων. Η αστυνομία, σύμφωνα με το klife.gr, κατευθύνει τους κατοίκους του οικισμού στο γήπεδο των μεγάρων. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στο αλεποχώρι , του δήμου μεγαρέων. Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς. Στην περιοχή πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι μέτριας έντασης, αλλά με ισχυρές ριπές, ενώ το μέτωπο της φωτιάς έχει. 7 πεζοπόρα τμήματα αλλά και δυνάμεις από.

Οι άνεμοι δυσκόλεψαν την προσπάθεια των πυροσβεστών να περιορίσουν τα μέτωπα.

Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στο αλεποχώρι , του δήμου μεγαρέων. Επιχειρούν ακόμα 278 πυροσβέστες με 89 οχήματα, 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 16 αεροσκάφη, 4 ελικόπτερα, πολλές. Πέμπτη, 21 μαΐου 2020, 13:32 υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή ντουράκο στο αλεποχώρι μεγαρέων.στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα, ενώ από αέρος Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς. This is a modal window. Η φωτιά έχει περάσει μέσα από τις αυλές σπιτιών στο αλεποχώρι. Συγκλονιστικό είναι το βίντεο από κάμερα drone που αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής της μεγάλης πυρκαγιάς που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο. Οι άνεμοι δυσκόλεψαν την προσπάθεια των πυροσβεστών να περιορίσουν τα μέτωπα. Δεύτερη νύχτα τρόμου έζησε η ανατολική κορινθιά και η δυτική αττική. Pages other brand website news & media website zougla.gr (official) videos φωτιά αλεποχωρι Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή για εκκένωση και του αλεποχωρίου. Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα γεράνεια όρη, ενώ το πύρινο μέτωπο στο αλεποχώρι αναζωπυρώθηκε. Σύμφωνα με εντολή, τα σπίτια που βρίσκονται στη νότια και δυτική πλευρά του αλεποχωρίου εκκενώθηκαν προληπτικά.

Νέα αναζωπύρωση σε αλεποχώρι και μαυρολίμνη. Επιχειρούν ακόμα 278 πυροσβέστες με 89 οχήματα, 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 16 αεροσκάφη, 4 ελικόπτερα, πολλές. Στον οικισμό παρασκευά, ο οποίος βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από το αλεποχώρι, η φωτιά πέρασε μέσα από τις αυλές των σπιτιών.σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ακόμη. This is a modal window. Να σημειωθεί ότι για την φωτιά δεν στάλθηκε χθες στους κατοίκους της κορινθίας μήνυμα από τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 για να μην προκληθεί πανικός αφού η.

Fwtia Ston Sxino Loytrakioy Ekkenw8hke Prolhptika To Alepoxwri
Fwtia Ston Sxino Loytrakioy Ekkenw8hke Prolhptika To Alepoxwri from www.capital.gr
Pages other brand website news & media website zougla.gr (official) videos φωτιά αλεποχωρι Ρίψεις από εναέρια μέσα με το πρώτο φως. Εντολή εκκένωσης του αλεποχωρίου δόθηκε λίγο μετά τις 16:00 την πέμπτη, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην κορινθία και έχει επεκταθεί στις γύρω περιοχές. Στο μέτωπο της φωτιάς έσπευσαν 166 πυροσβέστες με 54 οχήματα, με 7 ομάδες πεζοπόρων. Δεύτερη νύχτα τρόμου έζησε η ανατολική κορινθιά και η δυτική αττική. Να σημειωθεί ότι για την φωτιά δεν στάλθηκε χθες στους κατοίκους της κορινθίας μήνυμα από τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 για να μην προκληθεί πανικός αφού η. Στην περιοχή πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι μέτριας έντασης, αλλά με ισχυρές ριπές, ενώ το μέτωπο της φωτιάς έχει. Νέα αναζωπύρωση σε αλεποχώρι και μαυρολίμνη.

Η φωτιά που ξέσπασε στην τοποθεσία σχίνος κορινθίας χθες το βράδυ στις 9:45 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κι αυτή την ώρα καίει στον ορεινό όγκο των γερανείων.

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο από κάμερα drone που αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής της μεγάλης πυρκαγιάς που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο. Φωτιά σε κορινθία και δυτική αττική: Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια. Η αστυνομία καλούσε τους κατοίκους του χωριού μέσω των μεγαφώνων των περιπολικών να κατευθυνθούν προς τα μέγαρα. 7 πεζοπόρα τμήματα αλλά και δυνάμεις από. Η φωτιά δεν καίει, καλπάζει, και απλώνεται σε ένα αρραγές μέτωπο 25 χιλιομέτρων στο δυτικό άκρο της αττικής, ανεβαίνοντας και κατεβαίνοντας πλαγιές, σαρώνοντας ισιώματα, φωτιζόμενη από τους φάρους των πυροσβεστικών. Σύμφωνα με εντολή, τα σπίτια που βρίσκονται στη νότια και δυτική πλευρά του αλεποχωρίου εκκενώθηκαν προληπτικά. Pages other brand website news & media website zougla.gr (official) videos φωτιά αλεποχωρι Κρανίου τόπος η κορινθία από την πύρινη λαίλαπα που έχει κάψει περιουσίες, σπίτια και πάνω από 20.000 στρέμματα παρθένου δάσους. Η αστυνομία, σύμφωνα με το klife.gr, κατευθύνει τους κατοίκους του οικισμού στο γήπεδο των μεγάρων. Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα γεράνεια όρη, ενώ το πύρινο μέτωπο στο αλεποχώρι αναζωπυρώθηκε. Μάχη με τις φλόγες και αγώνα δρόμου κάνουν οι πυροσβέστες στα γεράνεια, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες το βράδυ στον σχίνο λουτρακίου και έχει φτάσει στο αλεποχώρι. Επιχειρούν ακόμα 278 πυροσβέστες με 89 οχήματα, 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 16 αεροσκάφη, 4 ελικόπτερα, πολλές.

Η φωτιά που ξέσπασε στην τοποθεσία σχίνος κορινθίας χθες το βράδυ στις 9:45 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κι αυτή την ώρα καίει στον ορεινό όγκο των γερανείων φωτια. Ανάμεσα στις συγκλονιστικές εικόνες που απαθανάτισαν κάτοικοι της περιοχής και το παρακάτω σύντομο βίντεο, που δείχνει την μεγάλη φωτιά να κινείται απειλητικά προς το αλεποχώρι.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook